LOPENDE PROJECTEN

Olympic Hotel Amsterdam

In opdracht Van Urban Hotel Real Estate verzorgd Easy Controls Installatietechniek de Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties van het nieuwe te bouwen Olympic Hotel te Amsterdam.  Een sporthotel met 309 kamers en faciliteiten pal naast het Olympisch stadion.

Start: maart 2017. I.s.m. Van Drunen Installatietechniek.

Corendon Village Badhoevedorp

We zijn trots dat Corendon  Easy Controls installatietechniek  heeft gekozen voor de realisatie van de  werktuigbouwkundige voorzieningen van de shortstay appartementen van het tweede Nederlandse Corendon hotel.  Corendon Village te Badhoevedorp.  Het betreft nieuwbouw van  298 hotelappartementen verdeeld over 6 bouwlagen.

Start: februari 2017

Jupiter Loft Hotel Hoofddorp

Transformatie van een bestand kantoorgebouw tot 73  luxe en duurzame hotelappartementen.  Easy Controls verzorg in opdracht van Jupiter Assest Management BV De werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties.

Chasse complex

De oorspronkelijk rooms katholieke Chasėkerk  heeft onder bestuur van de heer Balkinsoon  een mutifunctionele bestemming gekregen met een danscentrum, boetiekhotel, gymzaal en een gezondheidscentrum. De W-installaties werden verzorgd door Easy Controls installatietechniek.  Dansstudio en horeca zijn opgeleverd.

Oplevering hotelkamers verwacht in 2017.

 

Felix Meritis Amsterdam

Renovatie Rijksmonument aan de Keizersgracht. Het monumentale pand is grondig toe aan herstel en de  Werktuigbouwkundige installaties verdienen modernisatie. De locatie aan de gracht en het monumentale karakter van het pand vergen een creatief logistiek en- installatietechnisch proces.

REFERENTIES

De Baron Zoetermeer

Certitudo Capital transformeerde dit voormalige hoofdkantoor van het KLPD naar 75 luxe afgewerkte studio’s en appartementen. Easy Controls Installatietechniek  was verantwoordelijk voor de aanleg van de W-installaties. 6524 m² BVO. Energie-index <1,2.

Opgeleverd in december 2016.

De Hertogin Den Bosch

Certitudo Capital transformeerde dit voormalige belastingkantoor naar 85 luxe afgewerkte huurappartementen. Easy Controls installatietechniek verzorgde de aanleg van de W-installatie.
6688m² BVO. Energie-index <1,2.

Opgeleverd in december 2016

Tomadohuis Dordrecht

Certitudo Capital ontwikkelde binnen de  portefeuille 54 huurlofts in het centrum van Dordrecht, in het Tomadohuis. Het Tomadohuis staat op de gemeentelijke monumentenlijst en is een gebouw van architect Huig Maaskant. Opdrachtgever was Tomado. Easy Controls verzorgde de aanleg van de W-installaties. 3711 m² BVO. Energielabel A.

Opgeleverd in oktober 2016.

GGD IIsselland Zwolle

Het monumentale pand van de voormalige Elektriciteitsfabriek IJsselcentrale (ontworpen door architecten Meijerink en Van der Steur in 1939) is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht als een open, flexibele werkomgeving volgens de principes van het Nieuwe Werken. Het interieur en de installaties waren versleten en deels zelfs defect. Easy Controls verzorgde de revisie van de
W-installaties.  BVO 5100 m².

Opgeleverd in Juni 2016.

Corendon Vitality hotel Amsterdam

Een bestaand kantoorgebouw aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam is getransformeerd naar een Hotel voor Corendon. Het gebouw is met 3 verdiepingen uitgebreid en heeft naast 263 hotelkamers ook health en fitness voorzieningen inclusief zwembad in de kelder, een restaurant op de begane grond en een verdieping die voor de zorg is bestemd.

Opgeleverd in mei 2015.